Om NORD Ejendomsadministration ApS

Vi løser opgaver for både ejerforeninger, andelsboligforeninger samt udlejere af bolig- og erhvervsejendomme.

Vi er en ejendomsadministration med 8 ansatte, som langsomt har udbygget vores kartotek af foreninger og ejendomme og derfor har vi et tæt forhold til vores kunder. Vi samarbejder og diskuterer sagerne på tværs af kontoret for at finde frem til den bedste løsning. Vi gør også brug af vores forbindelse til Therkildsen Advokater A/S, som vi deler hus med. Dette giver os en solid juridisk ballast.

Vi har omfattende erfaring med ejendomsadministration - fra bogholderi og regnskaber til rådgivning om drift, økonomi og lovgivning. Vi lægger vægt på:

- en gennemskuelig, tryg og sikker administration

- at overholde alle aftaler

- kompetent og personlig rådgivning

- et uformelt miljø og klar formidling

Hos NORD Ejendomsadministration er man som forening tilknyttet en fast ejendomsadministrator. Administratoren er kompetent og sørger for at holde sig opdateret og deltage på relevante kurser. Det er som hovedregel jeres faste administrator, der deltager på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Vi tager ansvar for foreningens daglige drift, regnskaber og budgetter. Administratorerne sidder på to-mandskontorer og det vil derfor være en fast stedfortræder, man kommer i kontakt med, når den faste administrator har ferie, er på kursus, er syg eller lignende.

Tillid og tryghed er nøgleord for NORD Ejendomsadministration. Vi lægger derfor vægt på at udføre alle opgaver med grundighed og tæt kontakt til bestyrelserne. Vi påtager os alle juridiske, administrative og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med administration af lige netop jeres forening eller ejendom.

I er velkomne til at kontakte os, hvis I er interesseret i at få os som ejendomsadministrator og hvis I har spørgsmål hertil.

 

Ring til os på  tlf.nr. 39 57 00 20. Vores telefoner er åbne mandag til fredag, fra kl. 10-13.

I kan også skrive en mail på: mail@nord-ejd.dk

I kan læse mere om NORD Ejendomsadministration på www.nord-ejd.dk

 

Charlotte Rubek Jørgensen

Ejendomsadministrator

crj@nord-ejd.dk